Kokosolie

Koudgeperste kokosolie

Kokosolie heeft vele voordelen. Zo heeft het een sterke antibacteriele werking en is daardoor uitermate geschikt voor tandverzorging. Daarnaast is het een bron van laurinezuur, de meest belangrijke antivirale en antibacteriele stof in moedermelk. Superfoodstore kan u informeren over deze en andere voordelen van kokosolie.

Uw cholesterol bereikt een gezond niveau door het eten van kokosolie. Dit is meerdere malen aangetoond. Daarnaast normaliseert kokosolie de bloedsuiker niveaus van het lichaam en maakt uw lichaam weerbaarder tegens stress.

Kokosolie, een bijzonder superfood

Uw huid is de eerste beschermlaag tegen alle aanvallen van buitenaf en verdient daarom de best denkbare zorg. Door natuurlijke, biologische voeding van hoge kwaliteit bevordert u de gezonde samenstelling en werking van uw huid. Met ruwe, essentiele producten als koud geperste kokosolie kunt u uw huid direct beschermen en ondersteunen.

Siswo werkt alleen samen met partners die ook een passie voor echte, gezonde voeding hebben. Voeding van alleen maar biologische of wild geoogste oorsprong, dus zonder additieven, pesticiden en GMOs. We stellen daarbij kokosolie als voorbeeld, een product waardoor u een goed, gezond leven kunt leiden.

Prima voor lichaam en geest

Gezonde voeding, een goede conditie en een passend lichaamsgewicht zijn belangrijke themas in onze maatschappij. Vet was lange tijd taboe, maar nieuwe inzichten wijzen in andere richtingen. Kokosolie is 100procent vet van de goede soort en omdat het geen koolhydraten bevat past het uitstekend in koolhydraatarme dieten.

Koudgeperste kokosolie kan met recht als superfood aangemerkt worden. Uw lichaam kan eigenlijk geen dag meer zonder. De eigenschappen van deze smakelijke en gezonde olie zijn zo goed en gezond, dat u uw lijf en huid tekort doet als u geen kokosolie gebruikt. Zelfs als u niet van de smaak houdt, kunt u er uw voeten mee masseren en toch de effecten genieten. Start vandaag nog met kokosolie.