Voedingsadvies en orthomoleculair voedingsdeskundige

Voedingsadvies

De basis van het werk van de (natuur) Voedingsadviseur is om, samen met de cliënt, te komen tot een zo goed mogelijk dagelijks eetpatroon. Voedingsadvies dus. Puur Praktijk richt zich op de natuur- en orthomoleculaire voeding. Een zogenaamd orthomoleculair voedingspatroon is hierbij dé manier om zoveel mogelijk van de juiste bouwstoffen binnen te krijgen. De benaming van een specialist op dit gebied is een orthomoleculair voedingsdeskundige. De voorkeur ligt hier bij op seizoensproducten, biologische voeding en kwaliteitsvoeding. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige bouwstoffen in de voeding. Om dit in goede banen te leiden is er een orthomoleculair voedingsdeskundige. Continue reading “Voedingsadvies en orthomoleculair voedingsdeskundige”

paaseitjes

Wat vieren we met Pasen?

paaseitjes
Ieder jaar tussen 22 maart en 25 april vieren we het Christelijke feest Pasen. Het eerste wat in ons opkomt bij het Paasfeest zijn waarschijnlijk de chocolade eitjes die verstopt worden en de vrolijke Paashaas. Staan we er eigenlijk nog wel bij stil wat de betekenis van het feest is en waarom we het vieren? Een korte uitleg en geschiedenis van Pasen en waarom de eieren verstopt en gegeten worden tijdens deze feestdagen. Continue reading “Wat vieren we met Pasen?”